söndag 16 augusti 2015

Öppen Trädgård och Familjefest i Snösätra 22 augusti

Facebookevent:
https://www.facebook.com/events/1484127905214698
Jag har ifrån Snösätra Norra Fritidsträdgårdsföreningen även i år uppgiften att planera och samordna föreningens årliga Öppna Trädgård (22 augusti kl. 11 - 16). Jag vart tillfrågad att göra detta istället för föreningens 5 timmars årliga städplikt. 

Jag gör uppgiften tillsammans med sambon och fler andra som har god rutin för dagen. Det och att jag kommer att mötas av många intresserade och tacksamma besökare, gör uppgiften svår att tacka nej till.

Kräpplagruppen och Vandring
Klockan 13:00 kommer Eva Wesslén och Kräpplagruppen och genomför en vandring i Friområdet med start ifrån föreningsstugan. Vi får då mer information om naturreservatsbildningen.

Familjefest på Persson betong 
Börjar kl, 15:00 och slutar ca kl. 19:00.
Arrangör Lokala Hyresgästföreningen Rågstintan

Tyvärr!
Tyvärr så lyckades jag inte ta några bilder ifrån den Öppna Trädgården. När man håller på med ett evenemang så är det ganska typiskt att man själv inte hinner med att plåta.
Facebookeventet visade på att runt 30 personer skulle komma, men bara sålda kaffekoppar visade på över 50. Detta också något typiskt för Rågsved. Vänner säger att i regel när låt säga 100 personer rapporterar att de ska komma på Facebook, så blir resultatet ca 50 (Dvs 50% mindre). Men gällande Rågsved blir resultatet 50% högre.
Någon tid eller ork för att besöka Familjedagen blev det inte heller...

Fler aktiviteter
Fler aktiviteter ägde rum under dagen i dess närhet utöver dessa två ovan. I Rågdalens parklek var det barnaktiviteter mellan 11-15, Fagersjö hade Fagersjödagen och Högdalens Skateboardpark hade också högtidligheter under dagen och kvällen.

En aktiv och trevlig dag i Vantör!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar