onsdag 29 maj 2013

Fotbollsturnering i parkleken rågdalen i Rågsved den 26 majVi världens kulturförening och Vi i förorternas
”Rågsved United”
Kära vänner!
Vi har fått gehör i vår ort och jag hoppas att det förblir så.
Vi kommer därför att med initiativ av en utav våra medlemmar Reddy Lama att byta ut ”stenen mot bollen" och anordna en fotbollsturnering vid parkleken rågdalen i Rågsved imorgon den 26 maj kl 13. Matcherna är 5 min eller först till 2 mål och så kommer nytt lag in. Dom 3 lagen som samlar in flest poäng vinner fina priser. Föräldrar och olika hjälporganisationer är välkomna att bidra med mat och dryck såsom korv, hamburgare, saft, kaffe och bullar med mera. Den lokala hyresgästföreningen Rågstintan kommer att bjuda på korv. Rågsveds fastigheter, Ung Utan Pung, SoSic, Rågsveds folkets hus samt organisationen Hope kommer att vara på plats. Naturligtvis hoppas vi att alla föreningar, eldsjälar och organisationer ansluter sig! (Hör gärna av er)
Vi bjuder in folk från alla orter att komma och samlas med oss för att bekämpa det som händer runt om i landet och få gehör hos politikerna.
Vi har bjudit in Armanj Atrosoi som är uppväxt i Rågsved. Under dagen kommer han att intervjua ungdomar på plats som är intresserad av ett jobb på hans företag Viafone AB inom telecom och försäljning. Förhoppningsvis får DU chansen!
Låt oss organisera oss tillsammans! Tillsammans är vi starka, tillsammans kan vi förändra, tillsammans kan vi förbättra!
Plats: Rågdalen  Tid och dag: 13.00 i morgon söndag den 26 maj.
Sprid detta på din status till din kompis, din bror och syster, dina föräldrar och din granne.
Jag älskar min Ort, Gör du? Hjälp till att förena! Hjälp oss att hjälpa er!


 
 
Morsdag och regnet håller i hela dagen, ändå kommer ett stort antal ungdomar till evenemanget!
Vad blir resultatet en fin och solig dag ?

SVD - Våld och skadegörelse löser ingenting
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar