tisdag 19 augusti 2014

Öppen Trädgård i Snösätra 2014


Facebookevent
https://www.facebook.com/events/328671160630103/ 

Styrelsen hade valt mig som ansvarig för att planera och utföra årets Öppna Trädgård som gjordes tillsammans med min sambo och 3-4 andra medlemmar i föreningen, istället för föreningens obligatoriska 6 timmars städplikt. Mycket planering och arbete långt över dessa 6 timmar, men mycket kul och givande. Årets Öppna Trädgård i Snösätra Norra Fritidsträdgårdsförening blev av den 23 augusti 2014 mellan 11:00 - 16:00. Det är sällan jag hinner ta så många bilder under föreningens Öppna Trädgård, men i år vart det inga alls. Men på Snösätra Norras Facebooksida finns några bilder tagna av medlemmar (Klicka här). Dagen var välbesökt med andra ord och försäljningen gick mycket bra. Precis som vanligt en mycket givande dag både för föreningen och besökarna.

Kräpplagruppen genomförde en vandring i friområdet med start ifrån Snösätra Norras föreningsstuga ca kl. 13 efter en kortvarig regnskur. Vandringen gick igenom upplagsområdet på Snösätravägen där nu finns en graffiti utställning som Lars Epstein dokumenterade några få dagar senare:
 Epsteins STHLM - Utställning med avancerad graffiti på gång i Rågsved
http://blogg.dn.se/epstein/2014/08/25/utstallning-med-avancerad-graffiti-pa-gang-i-ragsved/

Eftersom jag inte varit en allt för aktiv bloggare (Verkliga livet har inte tidsmässigt tillåtit det) så lägger jag nu samtidigt in lite information om politikervandringen den 7 augusti.
Epsteins STHLM  - Idyllen i Rågsved får besök
http://blogg.dn.se/epstein/2014/08/08/idyllen-i-ragsved-far-besok/
FSSK - Politikervandring 7 augusti 2014

Det är svårt att beskriva hur bra vi och
våra besökare trivs i detta område, men väl värt att nämna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar